Kookboerderij
Kookboerderij Nieuwsbrief

Kookboerderij Spennekot uniek gelegen op Schouwen Duiveland vlakbij één van de grootste natuurgebieden in ontwikkeling van Zeeland, Plan Tureluur en ingesloten door het nationaal park De Oosterschelde. Hier is 2003 de aanzet gegeven tot het ontwikkelen van een kookboerderij.

Onze doelstelling: het integreren van een natuurlijke en eerlijke keuken met producten uit de groentetuin en boomgaard aangevuld met streek en culinaire producten.

In deze omgeving worden in een grote, sfeervolle boerderijkeuken allerlei activiteiten gerealiseerd zoals koken met relaties/families, kookfeesten en workshops; voor groepen van 12 tot maximaal 40 personen. Ook meerdaagse arrangementen zijn mogelijk.

Vanaf € 42,50 per persoon maakt u een drie gangen menu die u gezellig samen kunt nuttigen. Geen vaste menu's, in overleg met de gast wordt het menu geselecteerd wilt u een bepaalde land (Italië) of streek (Toscaans) alles is mogelijk. Wel wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensproducten uit eigen tuin.

Ook worden er producten van eigen hand aangeboden, zoals een grote verscheidenheid aan chutneys, jams, mosterd, soepen, sauzen, dressings, alsmede een aantal verrassende andere culinaire heerlijkheden. Deze kwalitatief hoogstaande producten worden op steeds meer plaatsen door heel Nederland verkocht.

U kunt zelf een leuk cadeau, kerstpakket of streekpakket samenstellen.

Wilt u informatie hierover bel mij gerust.
Tel. 06-25065780
U kunt ook per email contact opnemen via onze contact pagina.

Mathilda van Leeuwen