Voorwaarden kooklessen en kookworkshops


Daar wij alle producten op maat en dagelijks vers inkopen hebben wij een aantal noodzakelijke voorwaarden moeten vastleggen.

Het minimaal aantal personen voor een kookles of -workshop is 12. Komt u uiteindelijk met een groep kleiner dan 12 personen, dan is dit geen probleem. U betaalt echter altijd het minimumbedrag voor 12 personen.

Annulering:

Indien u wilt annuleren, gelden de volgende regels.

  • Binnen 1 week voor aanvang van de sessie: 70 procent wordt in rekening gebracht
  • Binnen 4 dagen voor aanvang van de sessie: 90 procent wordt in rekening gebracht
  • Binnen 2 dagen van tevoren: u bent het hele bedrag verschuldigd

Het overgrote deel onze boekingen vindt ruim van tevoren plaats. Het is zeer moeilijk om op korte termijn vervanging te vinden voor annuleringen. Daarom zijn wij genoodzaakt om onze voorwaarden strikt te hanteren.

Lagere opkomst

Tot maximaal 2 werkdagen voor uw gereserveerde kookworkshop kan het aantal opgegeven deelnemers naar beneden toe worden bijgesteld. Daarna wordt het oorspronkelijk opgegeven aantal personen aan u berekend.

Hogere opkomst

Het is tot maximaal 1 dag voor uw gereserveerde kookworkshop mogelijk om het aantal opgegeven deelnemers naar boven toe bij te stellen.
We gaan ervan uit dat u bij uw boeking van deze voorwaarden op de hoogte bent en vertrouwen op uw begrip voor dit reglement.
 Dranken gaan op basis van nacalculatie waarbij alle aangebroken flessen wijn worden mee geteld.

Betalen

Particulieren groepen dienen contant te betalen na afloop van de workshop, of gebruik te maken van een voorschot nota en deze dient voorafgaand aan de workshop betaald te zijn. 

Bedrijven krijgen een factuur toegestuurd en dienen deze binnen 14 dagen na de workshop voldaan te hebben.

Bij groepen zowel particulieren als bedrijven groter dan 30 personen zullen wij altijd een voorschotnota sturen die betaald dient te zijn voor aanvang van de workshop.

 

Wilt u informatie hierover bel mij gerust. Bij al uw vragen sta ik u graag persoonlijk te woord.

Tel. 06-25065780
email: info@spennekot.nl of via ons contactformulier
internet: www.spennekot.nl
Mathilda van Leeuwen